Afegir a favorits

LA CUINA DELS LLEGUMS

FUNDACIÓN ALÍCIA

IVA inclòs

Descripció
Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Per això avui dia es consideren el superaliment del futur, no només són un dels productes més complets i amb més nutrients sinó que el seu cultiu està compromès amb la sostenibilitat del planeta.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsEDITORIAL PLANETA
2025
352 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788408295358
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES