Afegir a favorits

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

BORRÀS, JOSEP/ BORRÀS, DAMIÀ

IVA inclòs

Descripció
De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades Des de fa segles, la cuina de Menorca ha aplegat olors i sabors molt variats, com a conseqüència de la seva privilegiada situació. El cuiner Josep Borràs (Maó, 1931)i el seu fill Damià (Maó, 1957), poeta i gastrònom, ens conviden a entrar a la seva cuina per assaborir un centenar i mig de plats extraordinaris, en què trobareu el bo i millor de la cuina tradicional de l'illa.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsVIENA EDICIONS
2021
176 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788417998486
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES