Afegir a favorits

VI, COS I CERVELL

VIADER, RAMON

IVA inclòs

Descripció
L'anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les preferències dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l'alt nivell científic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es de scriu com l'ambient del tastador, la seva pròpia fisiologia i les condicions de salut en què es troba poden afectar els resultats de les anàlisis. Partint d'una àmplia experiència, l'autor ens ofereix una metodologia simple però rigorosa que satisfà molts tipus de lectors:...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsINSTITUT D'ESTUDIS CATALANS
2011
252 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788499650609
Idioma: CATALÁNMatèria: Vins | infusions | Altres begudes

TEMES