13/05/2024

Dia i Nit dels Museus 2024 a Laie

alt text
icon

Autor: Cristian Torrecillas

Arriba un dels dies més especials per a les llibreries i botigues Laie: el Dia Internacional dels Museus, enguany, a més, el Dia i la Nit dels Museus coincideixen el dissabte 18 de maig. Hi haurà activitats durant tota aquesta setmana, però la majoria es concentren el cap de setmana. De les set de la tarda del 18 de maig fins a la una de la nit del 19, la majoria de museus catalans obren les seves portes al públic.

Laie et recomana les millors exposicions temporals de Barcelona per aprofitar al màxim aquesta data:

Barceló. Ceràmiques: Tots som grecs, a La Pedrera
Dinosaures de la Patagònia, al Museu de la Ciència CosmoCaixa
Suzanne Valadon i El mirall perdut, al Museu Nacional d’Art de Catalunya
Jordi Colomer i Daniel Steegmann Mangrané, al MACBA
Subúrbia. La construcció del somni americà, al CCCB
Bernard Plossu, al Museu Picasso
Horitzó i límit i Venerades i temudes, a CaixaForum Barcelona

El Recinte Modernista de Sant Pau també s’adhereix a aquesta nit tan especial, amb un programa de projeccions audiovisuals i concerts el 18 de maig a partir de les 19 h. Activitats amb inscripció prèvia.

Si hi ha Nit dels Museus, hi ha MACBABOOKS i Nit dels Museus al Museu Nacional. Una oportunitat única per a aconseguir algun dels catàlegs i de les publicacions del MACBA i del Museu Nacional a un preu immillorable. A les llibreries i botigues de CaixaForum i Museu de la Ciència CosmoCaixa també hem preparat una selecció exclusiva d'objectes sobre art i ciència i una promoció única per a la Nit dels Museus.

Perquè vagis preparant les teves visites, a continuació, pots comprar els catàlegs de les exposicions temporals d'aquesta Nit dels Museus 2024:

Comparteix