Afegir a favorits

PAN, TE Y CERVEZA

ALIMENTACION, COCINA Y GASTRONOMA EN GRAN BRETAÑA DURANTE LA REV
DIAZ RODRIGUEZ, JOSE MARA

IVA inclòs

Descripció
Esta obra trata de proporcionar al lector una perspectiva histórica sobre la ALIMENTACIÓN durante la primera mitad del siglo XIX, de tectando las principales corrientes interpretativas, debates y discrepancias existentes al respecto. Se ha tratado de incorporar las contribuciones que a esta disciplina han hecho tanto la historia económica como la historia social, y concretamente obras fundament ales como English Social History (1952), de G. M. Trevelyan, o The Making of the English Working Class (1963), del gran historiador marxista ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONES TREA, S.L.
2015
326 pàgines
Format: Bolsillo
ISBN: 9788497046596
Idioma: CASTELLANOMatèria: Antropologia

TEMES